Promisiuni respectate, diurna plătită la timp

28 februarie 2022

Fii inspirat, alege E van Wijk!

Știm că este o adevărată provocare, ca șofer de tir,  să găsești o firmă de transport care să îți ofere siguranța de care ai nevoie (un loc de muncă stabil, banii la timp, diurna și confortul promis).

Mai întâi, trebuie să te decizi ce contează mai mult pentru tine. Pentru unii șoferi de tir este important câștigul lunar, în timp ce, pentru alți șoferi profesioniști contează să fie aproape de cei dragi cât de mult se poate.

La E van Wijk le găsești pe amândouă. Avem sisteme de lucru și de plată adaptate nevoilor tale.

 

Angajăm șoferi datorită extinderii activității și creșterii numărului de camioane din flotă. Deci, poți sta liniștit, locul tău de muncă va fi sigur.

Plata întotdeauna la timp a sumelor aferente curselor

Îți plătim diurna în maxim 7 zile de la încheierea cursei. Te asigurăm că în cei 30 de ani de activitate a firmei, nu au existat niciodată excepții.

Îți calculăm diurna de când pleci din firmă până te întorci în firmă

Indiferent că ești șofer de tir pe tur retur sau ești șofer pe comunitate, își calculăm diurna din momentul în care ai plecat în cursă.

Dacă tot discutăm despre câștig, este important să știi că, la noi, un șofer pe tur retur obține un câștig lunar de 1900 euro, iar un șofer pe comunitate poate câștiga lunar 2900 euro.

Corectitudinea este importantă și pentru noi. De aceea, vrem să avem o colaborare bazată pe transparență, încredere și respect.

Dacă ești în căutarea unui loc de muncă, să știi ca în acest moment angajăm:

Sofer tir comunitate (din Transilvania și NE țării)
Poți aplica aici 👉  https://www.drive4evanwijk.ro/#comunitate

Sofer tir tur retur (din zona Transilvaniei)
Poți aplica aici 👉 https://www.drive4evanwijk.ro/#tur-retur

Sofer tir intern (din zona Clujului)Poți aplica aici 👉 https://www.drive4evanwijk.ro/#intern

Indiferent dacă ești șofer de tir începător sau șofer cu experiență, îți oferim susținerea, condițiile de lucru și siguranța de care ai nevoie în practicarea acestei meserii.

Ne poți suna la 📞 0724 566 520 / 📞 0722 311 986 și vom discuta despre tot ceea ce te interesează!