Sistem de lucru adaptat nevoilor fiecărui șofer de tir

28 martie 2022

Mereu pe drum/ mai mult acasă? Tu îți alegi programul de lucru și sistemul de plată!

Să fii departe de casă și de cei dragi, este una dintre cele mai dificile părți din viața unui șofer de tir.  Din păcate, este singura latură a șoferiei pe care nu o poți “experimenta” pe perioada școlarizării. O descoperi abia după obținerea permisului, în prima ta cursă. Aceasta este și cauza pentru care mulți șoferi începători renunță la această meserie după ce fac primele curse.

Asemeni oricărei alte meserii, și meseria de șofer profesionist are avantaje, dar și părți mai puțin plăcute. Dorul de casă fiind partea cea mai grea. Lucru pe care îl înțelegem și încercăm să îl ameliorăm prin crearea unor programe de lucru flexibile.

Din experiența noastră de până acum, am observat că prioritățile șoferilor se împart în 2 mari categorii. Pentru unii șoferi de tir este important câștigul lunar, în timp ce, pentru alți șoferi profesioniști contează să fie aproape de cei dragi cât de mult se poate.

Pentru tine ce contează mai mult?

Pentru că înțelegem nevoile șoferilor de camion, având deja o experiență de 30 de ani, am creat sisteme de lucru și de plată adaptate nevoilor lor. Poți alege dintre programele de lucru, astfel încât raportul dintre timpul muncit și timpul personal să fie în acord cu nevoile tale.

Curse tur retur, între 5-10 zile

Înțelegem că îți dorești ca în weekend să fii lângă cei dragi, de aceea planificăm totul astfel încât pauza de 45 să o petreci acasă. Avem grijă, de asemenea, să nu lipsești de la evenimentele importante ale familiei tale.

Cursele de tur retur durează între 5 și 10 zile, în funcție de destinație, numărul de încărcări/ descărcări și dacă faci cusa singur sau în echipaj. Avem create și programe de lucru alternativ. Pentru că ar fi prea mult de scris, iar tu, cu siguranță, nu ai timp să citești totul acum, dacă ești interesat (ă) cel mai bine ar fi să ne auzim la telefon.

Oricare ar fi prioritatea ta, câștigul lunar sau timpul petrecut acasă, avem variante de lucru alternative care să se potrivească nevoilor tale.

Programe de lucru flexibile pentru comunitate

Există varianta în care se pleacă cu camionul din Cluj, sau varianta în care camionul se preia de pe comunitate. Situații în care noi îți asigurăm transportul la/de la camion, fie cu avionul, fie cu microbusul firmei.

La E van Wijk găsești: înțelegere, plata la timp, transparență și flexibilitate. Șoferii își pot alege varianta de lucru care să se potrivească cel mai bine cu ceea ce au nevoie.

Indiferent dacă ești șofer de tir începător sau șofer cu experiență, îți oferim susținerea, condițiile de lucru și siguranța de care ai nevoie în practicarea acestei meserii.

Dacă ai întrebări, ne poți suna la 📞 0724 566 520 / 📞 0722 311 986 și vom discuta despre tot ceea ce te interesează!