Ești șofer profesionist și cauți oferte de angajare? Alege o companie de transport stabilă

25 ianuarie 2022

Fii inspirat, alege E van Wijk!

E van Wijk este un furnizor de servicii integrate de transport și logistică, dar și un partener și angajator de încredere. Suntem un business de familie, prezent în România de 30 ani – trei decenii în care înțelegerile pe care le-am încheiat cu angajații/ clienții noștri au reprezentat promisiuni pe care le-am respectat întotdeauna.

La E van Wijk ne pasă de oameni! Știm că rezultatele pe care le-am obținut până acum, reprezintă efortul și implicarea angajaților noștri. Suntem o companie de transport care pune accentul pe angajații săi, pe nevoile și siguranța acestora. Suntem un business de familie care crede în relațiile pe termen lung cu toți angajații săi (șoferi de camion, service, depozit și birouri).

 

Asigurăm confort, siguranță și flexibilitate pentru șoferii de camion

Plata, întotdeauna la timp, a sumelor aferente curselor efectuate (diurnă, salariu, bonusuri) este principiul de la care nu ne-am abătut niciodată, timp de 30 de ani.

Conducem camioane DAF, majoritatea Euro 6, care oferă un nivel ridicat de siguranță în trafic, camioane care sunt configurate astfel încât șoferul să beneficieze de cât mai mult confort.

Înțelegem cât de dificilă poate fi viața departe de casă, de aceea am creat un sistem de lucru flexibil, care să ofere alternative de muncă adaptate nevoilor fiecărui șofer profesionist.

În acest moment angajăm:

Indiferent dacă ești șofer profesionist începător sau șofer cu experiență, îți oferim condițiile de lucru și siguranța de care ai nevoie în practicarea acestei meserii.

Ne poți suna la 0724 566 520 / 0722 311 986 și vom discuta despre tot ceea ce te interesează!